Bemutatkozás


Miskolc Város Közoktatásáért Közalapítvány fenntartásában működő Célpont Közösségi Tér egy új kezdeményezését szeretne bemutatni. „A helyi identitás és kohézió erősítése” tárgyú felhívás keretében támogatott „Vörösmarty Város-Rész-Vétel”(TOP-6.9.2-16.MI2-2017-0004) projekt keretében lehetőséget kaptunk, hogy olyan programtervet készítsünk a következő a három évben, amely az itt élők/dolgozók igényét tükrözi. Egy online kérdőív felületét segítségül hívva tájékozódtunk, hogy milyen igények szerint alakítsuk ki programtervezetünket.
Azelőtt még Célpont Ifjúsági és tanácsadói irodaként tartották számon a városi köztudatban. Majd Célpont Közösségi Tér elnevezéssel megújult külsővel és teljesen új profillal vette kezdetét működése.
Megújult az előtető, óriás Célpont Közösségi Tér feliratú molinó díszíti a hosszanti elhelyezkedésű irodát.
Modernizált energetika, műanyag nyílászárók, a helységek átalakítása, családbarát berendezés és komplett festés jellemezte az új külső munkába lendülését.
Céljaink között mindig is az szerepelt, hogy amennyire csak módunkban áll, színesebbé, barátságosabbá és szórakoztatóbbá varázsoljuk Miskolc belvárosi részét sokrétű programok megrendezésével.
Minél több lakost bevonva, közösséget építsünk, melynek tagjai között erős összehang kovácsolódhasson. Ezért programjaink minden korosztály számára kínálnak lehetőséget arra, hogy megtalálják számításukat.
Akciók keretén belül szeretnénk minél több látogatót megérinteni, folyamatainkon keresztül pedig állandó látogatói kört, avagy klubot teremteni.